Dekrystalizator miodu to urządzenie zmieniające strukturę miodu ze stałego w płynny. Dekrystalizator miodu to komora wyposażona w element grzejny oraz wentylator rozprowadzający ciepło wewnątrz. Najczęściej stosowane są komory o sporych gabarytach 50x 50x 150cm. Jego wielkość pozwala na jednorazowe upłynnienie miodu o wadze dochodzącej do 150kg co opowiada wielkości jednej pełniej beczki miodu lub do 150 gotowych do sprzedaży słoików. Miód w formie spadziowej przyjął się w sprzedaży, klienci wolą miód w płynny, wynika to w głównej mierze z wygody stosowania. W związku z tym ważne jest aby dekrytalizator był najwyższej jakości, który gwarantować będzie długą i bezawaryjną pracę, takie profesjonalne urządzenia znajdziemy w ofercie firmy www.inkubatory-fest.pl

Przeczytaj również:

Dla dobra firmy
Każda firma chce jak najlepiej działać. Jednak kwestie prawne czasami są naprawdę trudne do ogarnięcia i przyda nam się dodatkowa pomoc kogoś, kto się zna na rzeczy i na kim będziemy mogli p...

Dieta pudełkowa bez produktów z glutenem
Coraz więcej osób ze względów zdrowotnych lub związanych ze zmianą dotychczasowych nawyków żywieniowych wybiera produkty bezglutenowe. Pudełkowa dieta bezglutenowa (Warszawa) na kilku pozioma...

Najbardziej profesjonalny dom aukcyjny w Warszawie
Dom aukcyjny w Warszawie Libra specjalizuje się w malarstwie polskim i europejskim z XX oraz XXI wieku. Zatrudniamy rzeczoznawców, którzy potrafią ocenić autentyczność dzieł sztuki oraz je wyc...

Czym jest katalog Fefco
Wielu z nas może zaskoczyć się faktem, że wszelkie opakowania mają swój międzynarodowy katalog, czyli: Fefco. Katalog został utworzony przez Europejską Federację Producentów Tektury Faliste...

Motywowanie pracowników a rozwój firmy
Nie od dziś wiadomo, że motywowanie pracowników ma znaczne przełożenie na ich wydajność, a tym samym na usprawnienie i optymalizację szeregu procesów zachodzących na co dzień w firmie. To z...