W celu zwiększenia bezpieczeństwa produkcji i obrotu żywnością stosuję się tak zwany system HACCP. Wskazuje on zagrożenia na każdym etapie produkcji i obrotu żywnością, a także zalecane dla ich eliminacji przeciwdziałania. Wdrożenie systemu HACCP daje producentowi żywności pewność, że produkuje on żywność bezpieczną dla konsumenta. Podstawą tego systemu jest dokumentacja HACCP. Wrocław posiada firmę realizującą wdrożenie systemów HACCP - jest to Karkonoskie Centrum Edukacji i Rozwoju. Przeprowadzi ono wszelkie niezbędne działania, dzięki którym w firmie powstanie odpowiednia dokumentacja HACCP. Wrocław posiada wiele firm zajmujących się produkcją i obrotem żywnością. Wdrożenie w nich systemu HACCP na pewno znacznie ograniczyłoby liczbę zachorowań przenoszonych drogą pokarmową.
Przeczytaj również:
Sprzedaż drukarek przemysłowych z nadrukiem laserowym
W licznych branżach przemysłowych, do linii produkcyjnych wdrażane są drukarki z nadrukiem laserowym, jednym z polecanych w tym zakresie modeli jest Hitachi Laser LM. Dystrybucją tego modelu prze...
Aktualny rozkład jazdy autobusów międzynarodowych
Niedługo wybierasz się za granicę? Zastanawiasz się nad tym jaki środek transportu wybrać? Pozwól, że zaprezentujemy Ci naszą ofertę i pomożemy znaleźć aktualny rozkład jazdy na autobusy...
Prześcieradła frotte w wielu odsłonach
Sen jest jedną z podstawowych potrzeb każdego człowieka. Jego dobroczynny i regenerujący wpływ na organizm jest powszechnie znany. Warto jednak zadbać o odpowiednią jakość snu i zaopatrzyć s...
Kochanów to dom dla wymagających pensjonariuszy
Kochanów to dbający o potrzeby swoich podopiecznych prywatny dom spokojnej starości. Łódzkie województwo to doskonałe rozwiązanie dla wymagających pensjonariuszy, którzy cenią sobie fachow...
Nowe metody demineralizacji
Demineralizacja wody to jeden z procesów przemysłowych, który jest realizowany z użyciem nowoczesnych metod z oferty naszego przedsiębiorstwa. Wykonujemy demineralizację na kilka sposobów. Jedn...